Eben Haezer

B 115 in Ottoland, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Eben Haezer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Eben Haezer foto

Op Eben Haezer vind je 28 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

kleuterschool met de allerliefste juf juf de Ruiter (klas 1) en juf Boon (klas 2).

kleuterschool met de allerliefste juf juf de Ruiter (klas 1) en juf Boon (klas 2). Klas 3+4 juf Blokhuis, klas 5 juf van Zelm, klas 6+7 juf en meester van Zelm, klas 8 meester de Wit. Handvaardigheid van juf Dusseldorf. Juf de Lange en juf Kazen hadden we na een week al weggepest.

Eben Haezer, 1982

Heel veel goede herinneringen! Aan alle lieve meesters en juffen.

Heel veel goede herinneringen! Aan alle lieve meesters en juffen. Wat zou er van ze geworden zijn? Meester Loerts en de Zalmen? Iedere dag op de fiets, halverwege de Graafstroom met Marianne verder fietsen. En een hele gezellige klas, Hanneke, Dave, Marianne, Mark, Mariska, Niels en zo kan ik nog wel even doorgaan! Kamp was erg leuk en eigenlijk alle schoolreisjes!

Eben Haezer, 1980

heb bij juffrouw brouwer een nare ervaring zat bij nel de kok in de klas en bij wil tukker vaak daar gespeeld maria korevaar en margreet rijneveld in de klas gezeten en annelies de ruiter ik hoop dat ik nog veel meer terug kan vinden groetjes sjanie.

heb bij juffrouw brouwer een nare ervaring zat bij nel de kok in de klas en bij wil tukker vaak daar gespeeld maria korevaar en margreet rijneveld in de klas gezeten en annelies de ruiter ik hoop dat ik nog veel meer terug kan vinden groetjes sjanie

Eben Haezer, 1965

?