Dyonisius basisschool

kloosterstraat in Tilburg, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dyonisius basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dyonisius basisschool foto

Op Dyonisius basisschool vind je 4 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het was een meisjesschool, waar nonnen les gaven.

het was een meisjesschool, waar nonnen les gaven

Dyonisius basisschool, 1954

Als ik 't me goed herinner heette de school Dyonisius-gelijk aan de middelbarescholen, ik heb ook de kleuterschool daar bezocht,Zr.

Als ik 't me goed herinner heette de school Dyonisius-gelijk aan de middelbarescholen, ik heb ook de kleuterschool daar bezocht,Zr.Therasien,zwaaide daar de scepter, ze was niet de makkelijkste,aan de overkant van 't speelplein kon je de huishoudschool zien, die ik later ook 2 jaar heb doorlopen, daarvan ken ik nog Mhr. Braak of Braakman, en Zr.Dorothea nog(zij gaf naaldvakken) Van de lagereschool ken ik nog Zr. Sofie (hoofdzuster)en nog wat namen van meisjes uit m'n klas, waaronder Mariette Stalpers (hadden 'n bakkerij in de Poststraat)en Marij de Wolf(hadden 'n slagerij in de Tuinstraat)Ikzelf woonde in de Antoniusstraat, wij zijn in de jaren'63 of '64 verhuisd naar 't Korvel, hoop hier nog wat bekenden of bekende namen terug te zien

Dyonisius basisschool, 1956

leuke school.

leuke school

Dyonisius basisschool, 1971

?