D'Witte Leli - Leraren Opleiding Nutsseminar

Herengracht 266 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

96 scholieren

Bekijk de volledige pagina van D'Witte Leli - Leraren Opleiding Nutsseminar, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

D'Witte Leli - Leraren Opleiding Nutsseminar foto

Op D'Witte Leli - Leraren Opleiding Nutsseminar vind je 4 klassenfoto’s en 96 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Volgde de GO-A3 opleiding.

Volgde de GO-A3 opleiding. Iedere maandag gedurende 1 jaar.

D'Witte Leli - Leraren Ople..., 1979

Ik herinner me nog de vraag in het eerste jaar : "Wie wil er leraar worden?"Ik geloof dat er 1 haar hand opstak! Uiteindelijk is gebleken dat er meer het leraarschap in het bloed hadden, want het zijn er wel wat meer geworden! Overigens haakte degene die

Ik herinner me nog de vraag in het eerste jaar : "Wie wil er leraar worden?"Ik geloof dat er 1 haar hand opstak! Uiteindelijk is gebleken dat er meer het leraarschap in het bloed hadden, want het zijn er wel wat meer geworden! Overigens haakte degene die haar hand opstak na het eerste jaar al af. We begonnen het eerste jaar met meer dan 30 man (Engels en Nederlands) en ik geloof dat we maar met zijn 4-en zijn afgestudeerd. Wat is er met de rest gebeurd?? Een leuke maand in Bogner Regis gehad (1989), inclusief het Hidihi holiday camp. Een vreemde landlady die een keer joghurt voorschotelde waarvan ik nog voedselvergiftiging opgelopen heb!

D'Witte Leli - Leraren Ople..., 1988

deed nederlands en huishoudkunde.

deed nederlands en huishoudkunde

D'Witte Leli - Leraren Ople..., 1977

?