Dutch School Lowestoft

Lowestoft UK in Aberdeen, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dutch School Lowestoft, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 4

Op Dutch School Lowestoft vind je 5 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 3

Leuk, maar druk jaar op deze s...

Leuk, maar druk jaar op deze school gehad. Er moest veel veranderen om, hoe klein ook, het tot een volwaardige Nederlandse school te maken. Een uitdaging. In dat jaar heeft de Nederlandse school (inwonend bij de Engelse Elm Tree primary school) een tweetal lokalen bij laten bouwen en opnieuw ingericht. In 1995 is de school definitief gesloten.

2006, Rene

school was klein en mijn moede...

school was klein en mijn moeder werkte er ook

2007, Roel

Ik zat hier in de 1e-2e klas, ...

Ik zat hier in de 1e-2e klas, juf Goedegeburen, Shell. Heb hier een heerlijke tijd gehad. Ben nog een paar keren terug geweest en heb oudere kennissen daar weer bezocht. Heb warme herinneringen aan deze tijd. Wij zaten met de klas 1 t/3 in een gehuurd lokaal van een engelse basisschool. Valk bij was het openlucht zwembadje, waar wij zwemles in kregen. Jongens wat was dat koud zeg! Wij stonden daar regelmatig te blauwbekken. Zelfs de kleedruimte was een koud houten bijgebouwtje. Een hele leuke schooltijd met een schat van een juf (Goedegeburen meen ik). Zij is daar ook getrouwd met een engelsman.

2008, Mariska
?