Duno College

Cardanuslaan 18 in Doorwerth, ( Toon op kaart )

327 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Duno College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Duno College foto

Op Duno College vind je 32 klassenfoto’s en 327 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad op het Duno, we waren een hechte chaotische bende waarbij 'kakkers' en 'punkers' naast een goede discussie ook een goed feestje met elkaar konden bouwen.

Leuke tijd gehad op het Duno, we waren een hechte chaotische bende waarbij 'kakkers' en 'punkers' naast een goede discussie ook een goed feestje met elkaar konden bouwen. Echt veel gelachen in de klas met mensen als Frank (Frenk), Maxime, Liesbeth, Bernard, Karin (al bedoelde ze het nooit grappig :-), Gert Jan (Gerry), Joris, Kishy, Neline, Pieter, Edo ( r.i.p. old buddy) en Maarten. Ook de leraren waren best o.k. op een paar pathetische gevallen na (DOEDEL!).... en niet te vergeten de aardige concierges. Meneer Binnendijk bedankt voor al uw geduld, het is allemaal goedgekomen. Ik zie nog een aantal klas- en jaargenoten nu en dan, met sommige ben ik nog steeds bevriend. De rest wens ik het allerbeste. Zoek me in Google als je wil mailen..

Duno College, 1980

Duno was knusser dan Dorenweerd! Binnendijk die je persoonlijk kwam feliciteren op je verjaardag! Kristel en Myriam daar ontmoet en nog steeds dikke vriendinnen!.

Duno was knusser dan Dorenweerd! Binnendijk die je persoonlijk kwam feliciteren op je verjaardag! Kristel en Myriam daar ontmoet en nog steeds dikke vriendinnen!

Duno College, 1989

Mooie tijd gehad in die oude noodgebouwen.

Mooie tijd gehad in die oude noodgebouwen. In de gang van het gebouw waar Directeur Binnendijk zat hing altijd de geur van de pijptabak. Toen de nieuwe lokalen, naast de Springplank Mavo waren geplaatst, moest er regelmatig heen en weer gefietst worden. Een of twee jaar na mijn examen zijn de noodgebouwen aan de Dalweg afgebrand. Eens kijken of ik nog wat namen van leraren/leraressen kan opnoemen: Annemiek(geschiedenis), Ben(engels), Connie(maatschappijleer), Henk(economie), Joep(biologie), Paul(wiskunde), de Vries(sport), Hendriks (nederlands), Hendriks(adjuct), Reeder(nederlands), ...enz enz Het is wel een raar om te zien dat de kinderen van mijn broer inmiddels het Duno ook al hebben verlaten. Ok, dat heet nu Dorenweerd, maar toch. ... we worden oud :-)

Duno College, 1977

?