Dumbarschool

Jan Ligthartlaan 1 in Doorn, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dumbarschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dumbarschool foto

Op Dumbarschool vind je 0 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

h w .

h w . n a b e r [a] k p n m a i l . n l (spaties even weghalen) 1974: wereldkampioenschap voetbal in Duitsland. Voor onze sportdag gingen het hoofd van de school (Bakker? of van der Wal?) en mijn klasseleraar (v/d Wetering uit Wijk bij Duurstede) naar het KNVB sportcomplex en alle sportdiploma's werden ondertekend door Johan Cruijff. Verder was er nog een meneer (Hans?) Verbeek. Ik zat op de Schutsluis in de Kraanvogel (K4 was mijn nummer en dat was ik ook...). Namen die ik nog ken zijn allemaal Schutsluisers: Bram Posthumus (uit Steenwijk), Harry Jansen (uit Doorwerth), Henk Bontje (uit Gorinchem). De schutsluis bestaat niet meer jongens. Overigens vond ik het wel verschrikkelijk dat er geen meisjes op deze school zaten. Plus twee jaar Schutsluis, ik wist in 1974 bijna niet meer hoe meisjes eruit zagen (okay, ik had nog wel een vaag idee).

Dumbarschool, 1972

Bij juffr.

Bij juffr. Mohameteman in de klas. ALtijd rondjes rennen om het schot dat midden in de klas stond als we ruzie hadden met de juf. Verders weinig echt positieve herinneringen hier....Naam die ik nog onthouden heb: Bertje, zat op de Schutsluis in de Reiger geloof ik. Ging daarna naar zijn Oma in Rhenen.***** :martinmuisatplanet nl

Dumbarschool, 1976

Ik weet niet meer precies in welk jaar het was maar ik heb ook op de schutsluis gezeten.

Ik weet niet meer precies in welk jaar het was maar ik heb ook op de schutsluis gezeten. Wel een paar namen onthouden.

Dumbarschool, 1972

?