Dudok MCO

Pater Wijnterlaan in Naarden, ( Toon op kaart )

75 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dudok MCO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dudok MCO foto

Op Dudok MCO vind je 18 klassenfoto’s en 75 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Van het ene noodgebouw naar het andere fietsen in sneltreinvaart weet ik nog wel.

Van het ene noodgebouw naar het andere fietsen in sneltreinvaart weet ik nog wel. Na een jaar had ik het wel gezien en ben een toen naar een meer praktijkgerichte school gegaan, De Schalmen in Hilversum. Die heb ik wel afgemaakt en ben toen HBO (SOL) gaan doen, dat was het ook niet. Uiteindelijk ben ik 8 jaar Assistent afdelingsmanager bij AH in Utrecht geweest. Nu woon ik in Rotterdam en ben Kascoördinator bij een bank.

Dudok MCO, 1988

Samen met Patrice v/d Meer en Eddie Doornekamp het leven van Van Sundert zuur gemaakt.

Samen met Patrice v/d Meer en Eddie Doornekamp het leven van Van Sundert zuur gemaakt. Tja, verkeerde club (feyand!). Heeft ons tijdens diploma-uitreiking goed terug gepakt.

Dudok MCO, 1990

Toch nog een keertje geprobeerd! Geen succes! Het was niet mijn school! Wel een goede tijd voor uitjes naar Amsterdam, Utrecht, Hilversum.

Toch nog een keertje geprobeerd! Geen succes! Het was niet mijn school! Wel een goede tijd voor uitjes naar Amsterdam, Utrecht, Hilversum. School was niet echt belangrijk hier!

Dudok MCO, 1989