Dudok College

Vaartweg 54 in Hilversum, ( Toon op kaart )

207 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dudok College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dudok College foto

Op Dudok College vind je 20 klassenfoto’s en 207 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het "HEEEEE ROSE!!!!!!" van Hanneke.

Het "HEEEEE ROSE!!!!!!" van Hanneke. Het reisje naar Parijs was super. De grote bek van Donnie en vrienden was altijd lachen

Dudok College, 1995

Zit er nu nog op (nou ja.

Zit er nu nog op (nou ja...) Ik kan full-time werken en daarnaast naar de lessen gaan die NIET uitvallen (2 per week of zo)

Dudok College, 1999

havo-mbo.

havo-mbo. mars je was top hoop dat je nog steeds de leerlingen met je mister bean acts en alle wintersport verhalen weet te verblijen.50 min. geklooi 10 min. Eco. Het spijbelen tussen de middag in Cartouch wat een top was dat. Het ergste wat er gebeurde was dat art-jan het jaar daarop werd aangereden door een trein ga nog steeds na het graf in oud-valkenveen ieder 1e kerstdag. art-jan ff vanaf hier denk nog steeds aan de mooie tijd die we hebben gehad op school maar vooral daarbuiten. (sorry voor het laatste stukje maar de gene die art-jan kennen weten dat zijn naam ook hier niet vergeten mag worden).

Dudok College, 1994

?