Ds W Oosterheert

Hoofdweg 127 in Midwolda, ( Toon op kaart )

121 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ds W Oosterheert, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ds W Oosterheert foto

Op Ds W Oosterheert vind je 21 klassenfoto’s en 121 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een hele gemoedelijke en gezellige school! kerstfeest vieren in de verduisterde klas;op kamp in de 6e klas en dan naar Ellert en Brammert, de musical "Het vreemde songfestival" waar ik een verslaggeefster speelde.

Een hele gemoedelijke en gezellige school! kerstfeest vieren in de verduisterde klas;op kamp in de 6e klas en dan naar Ellert en Brammert, de musical "Het vreemde songfestival" waar ik een verslaggeefster speelde. alleen maar leuke herinneringen als ik er aan terugdenk!

Ds W Oosterheert, 1979

HEB MAAR EEN JAARTJE OP DEZE SCHOOL GEZETEN.

HEB MAAR EEN JAARTJE OP DEZE SCHOOL GEZETEN.

Ds W Oosterheert, 1955

ik heb hier niet lang op school gezeten heb het er ook helemaal niet leuk gehad ik wert heel veel geplaagt en had geen vriendinnen of vriendjes ik had wel een vriendin letty streiker die woonde op dat moment ook naast mij en was mijn beste vriendinnet

ik heb hier niet lang op school gezeten heb het er ook helemaal niet leuk gehad ik wert heel veel geplaagt en had geen vriendinnen of vriendjes ik had wel een vriendin letty streiker die woonde op dat moment ook naast mij en was mijn beste vriendinnetje alleen op school wert ik ook door haar geplaagt. ik kwam dan ook iedere dag huilend naar huis uit school en toen hebben mijn ouders mij naar een andere school gedaan.

Ds W Oosterheert, 1986

?