Ds. v/d Boomschool (nu: v/d Boom Chr. Basisschool)

Burg. Koningssingel 39 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ds. v/d Boomschool (nu: v/d Boom Chr. Basisschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ds. v/d Boomschool (nu: v/d Boom Chr. Basisschool) foto

Op Ds. v/d Boomschool (nu: v/d Boom Chr. Basisschool) vind je 38 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Alleen de 1e 2 klassen, toen verhuisd naar Holten.

Alleen de 1e 2 klassen, toen verhuisd naar Holten. Weet nog maar weinig van die jaren, behalve het zingen op vrijdag vlak voor de school uitging. Mijn vriendin was Anne van Oortmessen

Ds. v/d Boomschool (nu: v/d..., 1966

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters.

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Hele fijne school. De eerste schooldag kan ik me goed herinneren. Bij Juf Savert, die ik steevast juf servet noemde. Mw Nienhuis, meneer Buys en mijn favoriet mijnheer Brouwer, hij kocht zelfs parkietjes voor ons. zij naamgenoot leo is wel 7 jaar geworden. En mijnheer Zwart natuurlijk. In mijn herinnering was het een reus. Mijn broers Furlin en Dwight zaten ook op deze school. Optredens in de Aula en later in de Musica: toneelspelen vond ik leuk. Mijn jeugdvriendje: Donald Kwast, woonde aan de overkant. Maar verhuisde jammergenoeg. Mijn vriendinnen Marina Ontstenk, Ageeth van Beek (woonde bij mij in de straat), Jose Vos, Corinne Nederlof. (Mar)Greet Dijkstra (later getrouwd met Ronald Steigenga), Ellen Both, Conny van der laan. Ja Simon, ik zat hier ook: Hoe is het? gefeliciteerd: schatje die kleine meid van je.

Ds. v/d Boomschool (nu: v/d..., 1969

Ik heb er maar één jaar gezeten.

Ik heb er maar één jaar gezeten. (Waar is Ricky Bolderman) Dit was deels in de tweede en deels in de derde klas. Meester Brouwer was de leraar waar ik het goed mee kon vinden. Klasgenoten: Ricky Bolderman en Jos Zeilmakers In 1978 zou ik er normaal gesproken afgekomen zijn.

Ds. v/d Boomschool (nu: v/d..., 1973

?