Ds Swildensschool

Valeriusstraat 33 in Gemert, ( Toon op kaart )

77 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ds Swildensschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ds Swildensschool foto

Op Ds Swildensschool vind je 6 klassenfoto’s en 77 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb goede herinneringen aan het schoolkamp in Griendsveen.

Ik heb goede herinneringen aan het schoolkamp in Griendsveen. Mijn favoriete leraar was dhr. Lenters. Qua sportprestaties staat me vooral bij dat ik het schooltoernooi dammen won en het winnen van de 50 meter schoolslag bij de scholen-wedstrijd.

Ds Swildensschool, 1968

Na enkele maanden op de Vossenbergschool gezeten te hebben, werd het gebouw aan de Kieboom geopend.

Na enkele maanden op de Vossenbergschool gezeten te hebben, werd het gebouw aan de Kieboom geopend. Daar heb ik de rest van de lagere schooltijd doorgebracht. Les gekregen van meester Vrijenhoek en later van meester Figee. Gedurende die tijd vrnl. vriend geweest met Rien Wisse. Weet vrnl. alleen de klasgenoten van klas 6: Rien Wisse, Jan van Gorp, Eddie Cornelisse, Sjef Peters, Bianca Portier, Lilian Rombouts, Anneke v.d. Kooi, Benita Schattefor.

Ds Swildensschool, 1962

Een lief klein schooltje, tweemaal drie klassen verdeeld over twee lokalen.

Een lief klein schooltje, tweemaal drie klassen verdeeld over twee lokalen. Ik zat in een klas met 4 leerlingen, Aris van der Haar, Nettie van der Haar en Kitty Bons, waarvan 50% naar het Atheneum ging in Helmond: Rijks. We hadden dus bijna privé les en ook Franse les in de laatste klas. Hr. Figee was een goede maar strenge onderwijzer die ons bijles Frans gaf om ons voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. Na de Rijks, ging ik studeren, eerst Economie, daarna Sportacademie. Ik ben getrouwd en heb een dochter van bijna 12: Sabine. Mijn grote jeugdliefde op de lagere school was Trude Schefferlie; met een groepje kinderen deed ik vaak liefdesbal, waarin zij mijn liefde niet beantwoordde en altijd de bal hard op de grond stuiterde. Met wat jongere meisjes zoals Jeanette van Kloppenburg en Karin Lagerweij deed ik liefdesbal in de kring, dat was kussen geblazen. Ferdie Rombouts heb ik vaak verdedigd, hij werd zeer regelmatig gepest en ik nam het dan voor hem op. Andere namen die ik me herinner zijn"Wim Hordijk, Harrie Heersema, Bennie Cornelissen, Inge Ranke en Saski Lijbaart. Dick Golstein was vanaf de lagere school een vriend en ook op de Rijks VWO tot ik slaagde voor het eindexamen en hij niet; daarna verloren wij elkaar uit het oog. Nu run ik alweer acht jaar een Interantionaal Sales en Marketing Consultancy: die mijn eigen naam draagt op mijn website, maar dan met ******** erachter . Ik woon met plezier in Valkenswaard

Ds Swildensschool, 1964

?