Ds. Pierson College, voorheen scholengemeenschap

Pierson Geraert ter Borchstraat 1 (voorheen Samuel Morsestraat) in 's-Hertogenbosch, ( Toon op kaart )

1115 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ds. Pierson College, voorheen scholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ds. Pierson College, voorheen scholengemeenschap foto

Op Ds. Pierson College, voorheen scholengemeenschap vind je 107 klassenfoto’s en 1115 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

te gekke school! Te gekke tijd gehad op de havo vooral de buitenschoolse activiteiten en schoolkampen.

te gekke school! Te gekke tijd gehad op de havo vooral de buitenschoolse activiteiten en schoolkampen. Zo leuk dat ik mijn eindexamen ergens anders moest doen ..

Ds. Pierson College, voorhe..., 1985

De Pierson, waar ik MAVO en HAVO top heb gedaan, schoolkamp in Vught, zeilkamp in Stavoren, Schoolreisje naar Berlijn, Sportraad, Leerlingenraad, schoolkrant - wat een heerlijke tijd dat het was en tussendoor ook nog een boel geleerd!.

De Pierson, waar ik MAVO en HAVO top heb gedaan, schoolkamp in Vught, zeilkamp in Stavoren, Schoolreisje naar Berlijn, Sportraad, Leerlingenraad, schoolkrant - wat een heerlijke tijd dat het was en tussendoor ook nog een boel geleerd!

Ds. Pierson College, voorhe..., 1974

Leuke tijd gehad met iedereen.

Leuke tijd gehad met iedereen. Vooral Hennie Berendse van Aardrijkskunde sprak mij toen zeer tot de verbeelding. Nog een klasseavond bij Pinkeltje (echte naam ? leraar Duits) thuis gehad. Super tijd. Diane punt termeulen planet nl Diane punt termeulen planet nl

Ds. Pierson College, voorhe..., 1983

?