Ds. Moorreesschool

Kronenburgplantsoen in IJsselstein, ( Toon op kaart )

171 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ds. Moorreesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ds. Moorreesschool foto

Op Ds. Moorreesschool vind je 25 klassenfoto’s en 171 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Muziektent om in te spelen Juffrouw Fettorato met goggomobiel.

Muziektent om in te spelen Juffrouw Fettorato met goggomobiel

Ds. Moorreesschool, 1957

Ik kan me herinneren in de eerste klas een juffrouw met de bijnaam Doris Day.

Ik kan me herinneren in de eerste klas een juffrouw met de bijnaam Doris Day. Hoofd van de school was dacht ik meneer de Bruin? In de vijfde klas hadden we meneer Visser, deze man kon nog wel eens de knuppel in het hoenderhok gooien. Klasgenoten die ik niet ben vergeten zijn Cor van Heezik en Jimmy Ronkes Agerbeek. Andere namen die ik me kan herinneren zijn Ger Kool, waar ik veel ging spelen op de boerderij in Benschop, Johan van Vuuren, Mieke van Eijk, Jannie van Ieperen, Wout van Os. Mijn zussen Wil en Riet hebben ook op deze school gezeten, zij waren 5 en 3 jaar ouder dan mijzelf. Riet is getrouwd geweest met Arend Oomen, ook een leerling van deze school, maar helaas is Riet in 1994 overleden. In 1960 een jaartje weggeweest, omdat we in dat jaar in Ede hebben gewoond.

Ds. Moorreesschool, 1956

Klas 1 juffr.

Klas 1 juffr. Lindeman en juffr. Kastelein Klas 2 juffr.Veltkamp(Doris Day) Klas 3 juffr. Botma Klas 4 en 5 Meester Visser(mijn favoriete meester) Klas 6 Meester de Bruin vriendinnen (de club van 6:Fieneke, Lida,Ingrid,Leny,Ineke,Dicky) Wat ik me verder herinner uit die tijd: De figuurzaagclub van Opa Wilschut onder het stadhuis.De franse les, 's morgens vroeg en de bijlesgroep voor de HBS Bovenaan staat: Er is een klassenfoto geindexeerd/klik op bekijk de foto's (Klas 3 juffr. Botma)

Ds. Moorreesschool, 1954

?