Ds. J.J. van Noortschool, ULO/MULO/MAVO

Prinsengracht 400 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

186 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ds. J.J. van Noortschool, ULO/MULO/MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Ds. J.J. van Noortschool, ULO/MULO/MAVO foto

Op Ds. J.J. van Noortschool, ULO/MULO/MAVO vind je 23 klassenfoto’s en 186 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Van Beem gaf Engels, Duits en Frans.

Juf Van Beem gaf Engels, Duits en Frans. Wij trachtten haar altijd af te leiden en verhalen te laten vertellen over opera of concert. Ploos van Amstel kwam nieuw aan de school, gaf geschiedenis en is bij ons helemaal grijs geworden, hij kon absoluut geen orde houden. Zijn zoon zat ook op deze school en bij mij in de klas. De wiskunde boer blonk meer uit door zijn grote neus dan door pedagogiek. Verder waren klasgenoten, Andre van Asch, Karin Meerman, Constant Kalee, Frank Parisius en Wouter Bout. De andere namen ben ik helaas kwijt.

Ds. J.J. van Noortschool, U..., 1955

Goede herinneringen aan Lucxks (frans) we mochten in haar klas altijd roken, nu niet meer voor te stellen!.

Goede herinneringen aan Lucxks (frans) we mochten in haar klas altijd roken, nu niet meer voor te stellen!. Bij geschiedenis viel ik altijd in slaap, zo'n slaapverwekkende stem had deze leraar(ben z'n naam vergeten. Dan was daar nog Dat(engels) die met een schaartje zijn shaggie of sigaar op maat knipte en Pannekoek (duits) echt een ongelooflijke ..., had altijd ruzie met hem. Dan de nederlandse leraar. Zat in de klas met Maaike (broer:Sietze en zus:Jetske) Lloyd Echteld, Monique Boersma, Sylvia Visser. Ruud Gullit heeft ook bij ons op school gezeten. Altijd had hij een lange spijkerjas en en soort hoedje van spijkerstof op. Echt soul, toen! Ben benieuwd naar jullie herinneringen!! Ook wil ik nog even kwijt dat mijn vader (Fred van den Berg -1938-ook op deze school heeft gezeten! Gr.Conny

Ds. J.J. van Noortschool, U..., 1974

leraren, Wat voor engels, de Vries voor frans, Doesburg voor duits/nederlands, v.

leraren, Wat voor engels, de Vries voor frans, Doesburg voor duits/nederlands, v. Muiden voor geschiedenis, Ploos van amstel voor biologie/aardrijkskunde, hoofdmeester Stam 1e jaar mammoetwet mulo werd mavo, schoolvriendin Willie Krijgsman, verder nog monique, bennie, robbie, en in de pauze naar de koffieshop

Ds. J.J. van Noortschool, U..., 1968

?