Ds J L Piersonschool

Schoolstraat 13 in Hengelo (Gld), ( Toon op kaart )

175 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ds J L Piersonschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ds J L Piersonschool foto

Op Ds J L Piersonschool vind je 11 klassenfoto’s en 175 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar even hier op school gezeten, alleen een tijdje in de eerste klas.

Ik heb maar even hier op school gezeten, alleen een tijdje in de eerste klas. Mijn beste vriendin was Froukje en daar schrijf ik nog steeds mee. In mijn poëzie-album staat juf Betsy Mulder. Zij schreef met hele mooie letters. Inmiddels ben ik al een aantal jaren zelf juf en schrijf ik met diezelfde mooie letters nu ook in albums.

Ds J L Piersonschool, 1982

Eeuwige vriendschap met Willy ontstaan!! Verder een bijzondere band met meester Boonstra, na wat strubbelingen was hij een geweldige meester, eveneens fan van Gloria Estefan!.

Eeuwige vriendschap met Willy ontstaan!! Verder een bijzondere band met meester Boonstra, na wat strubbelingen was hij een geweldige meester, eveneens fan van Gloria Estefan!

Ds J L Piersonschool, 1984

Juffrouw Landeweerd had altijd een pannetje met warm eten bij zich en die mocht je dan opwarmen tussen de middag.

Juffrouw Landeweerd had altijd een pannetje met warm eten bij zich en die mocht je dan opwarmen tussen de middag. Dat rook altijd zo lekker in de hal. Juffrouw Santbulte had van die ontzettend lange nagels waarmee ze zo lekker in je oorlelletje kon knijpen

Ds J L Piersonschool, 1965

?