Ds. Douwe van Dijk school

Paddepoel in Groningen, ( Toon op kaart )

166 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ds. Douwe van Dijk school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ds. Douwe van Dijk school foto

Op Ds. Douwe van Dijk school vind je 19 klassenfoto’s en 166 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Barkmeijer en juf Oudman in de eerste en tweede klas.

Juf Barkmeijer en juf Oudman in de eerste en tweede klas. Handenarbeid in "de kuil" aan de Poolsterlaan. Meneer Ellens in de zesde klas. De vrijdagmiddagen muziek (Eikenlaan). Fantastisch.

Ds. Douwe van Dijk school, 1977

Tiesje Buter met haar geweldige lach in klas 3!! Jan-Pieter Nijenhuis die ze altijd "jiepie"(JP) noemde en dat ze me vertelde dat als je kuiltjes had op de plek waar je knokkels zitten je nog kinderhandjes had.

Tiesje Buter met haar geweldige lach in klas 3!! Jan-Pieter Nijenhuis die ze altijd "jiepie"(JP) noemde en dat ze me vertelde dat als je kuiltjes had op de plek waar je knokkels zitten je nog kinderhandjes had. (Ik heb die kuiltjes nog steeds wel een beetje juf Buter...) en natuurlijk meneer Ellens en ons gezellige kleine klasje van 7 meiden en 7 jongens. Af en toe kom ik er nog eens een paar tegen en het is altijd leuk om te ontdekken wie wat nu doet. En hoe iedereen er nu uit ziet natuurlijk! Ben benieuwd hoe meneer Ellens er nu uit ziet want hem ben ik nooit meer tegen gekomen...

Ds. Douwe van Dijk school, 1982

groep 7: wij met z'n achten bij groep 6.

groep 7: wij met z'n achten bij groep 6. bij meneer ellens. de hele dag de slappe lach met Paula!

Ds. Douwe van Dijk school, 1981

?