Ds. A.R. Rutgersschool voor MULO

Nobelstraat 88 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

215 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ds. A.R. Rutgersschool voor MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ds. A.R. Rutgersschool voor MULO foto

Op Ds. A.R. Rutgersschool voor MULO vind je 89 klassenfoto’s en 215 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kijk op het web op CGID of Xonnext.

Kijk op het web op CGID of Xonnext.

Ds. A.R. Rutgersschool voor..., 1961

Bert de Rooy.

Wie weet namen bij de foto's en ik ben vooral op zoek naar Bert de Rooy. Wie helpt mij? bertmetselaar at hotmail.com

Ds. A.R. Rutgersschool voor..., 1959

Leuke tijd gehad! Vooral in de laagste klassen veel gekeet.

Leuke tijd gehad! Vooral in de laagste klassen veel gekeet. Arme Mes, hij had veel te verduren. Was eigenlijk een heel aardig man. Ik ben ontelbare malen door hem de klas uitgestuurd en verbannen naar het fysicalokaal, wachtend op de straf die je werd medegedeeld door van Bockhove. Meestal een gedicht leren. Strafwerk schrijven werd niet door hem opgegeven, wel door de andere leraren. Dat was het minst vervelend omdat we dat onderling konden verdelen. Ik herinner me dat in februari '64 in een van de toiletten een buis was gesprongen en het water de school in stroomde. De hele gang en hal op de benedenetage stonden blank. De loodgieter kwam niet een, twee, drie opdraven zodat Breda (concierge) daar niet vrolijk van werd. Wij overigens wel. Mijn beste vriendin was Atie Weijling. Die vriendschap koester ik nog steeds. Tot ons vriendinnengroepje hoorden o.a. ook Mieke Bregman,Elizabeth Poortvliet en Solveig Brouwer. We hebben elkaar via Schoolbank weer gevonden en spreken sindsdien geregeld met elkaar af.

Ds. A.R. Rutgersschool voor..., 1962

?