Driespan

Kloostersingel 1 A in Harkstede, ( Toon op kaart )

136 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Driespan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Driespan foto

Op Driespan vind je 6 klassenfoto’s en 136 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Alleen de eerste klas en een stukje 2e klas op deze school gezeten.

Alleen de eerste klas en een stukje 2e klas op deze school gezeten. Kan me alleen de juf van de eerste klas herinneren.

Driespan, 1973

Niet de beste herinnering maar leuk om mensen van toen terug te vinden post sturen? ff mijn naam noteren met een punt ertussen :-) dan een staart voor je TeGoed (mobiele telefoon aanbieder)********metje.

Niet de beste herinnering maar leuk om mensen van toen terug te vinden post sturen? ff mijn naam noteren met een punt ertussen :-) dan een staart voor je TeGoed (mobiele telefoon aanbieder)********metje

Driespan, 1984

Het waren goeie tijden , niet veel geleerd maar toch een eigen Tattoo & Piercing shop en een bedrijf in het verhuren van Disco en karraoke spullen.

Het waren goeie tijden , niet veel geleerd maar toch een eigen Tattoo & Piercing shop en een bedrijf in het verhuren van Disco en karraoke spullen. En natuurlijk de beveiliging niet vergeten wat zeer mooi werk is. Blijkbaar is praktijk toch beter. M.V.G. Roelf Buurke ( vroeger Harkstede ) nu Hoogezand.

Driespan, 1966

?