Drakenstein ULO MULO

Schere 47 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

251 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Drakenstein ULO MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Drakenstein ULO MULO foto

Op Drakenstein ULO MULO vind je 44 klassenfoto’s en 251 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Waar is Regina Visscher gebleven? Ik was erg verliefd op je, maar te verlegen om je dat ooit te zeggen.

Waar is Regina Visscher gebleven? Ik was erg verliefd op je, maar te verlegen om je dat ooit te zeggen...Je woonde in de Yersekestraat.

Drakenstein ULO MULO, 1964

dhr.

dhr.zwamborn en van pruissen waren voor het eerst bij ons op school en gaven voor het eerst echt les. ze waren namelijk net afgestudeerd. wel leuk, namen ze enkele keren in de maling. Dhr. zwamborn nog niet zolang geleden gezien, was nog net een ijsbeer, geeft nu namelijk les op papendrecht aan de willem de zwijger college.Dhr. Alles was onze klasseleraar, en het klopt dat dhr. rebbers een groningsaccent had, want hij kwam daar ook vandaan, net als dhr. alles deze kwam volgens mij ook uit het noorden des lands.Duits van versijde, met haar zachte stem,mesonides(opa)voor engels, beter als van Laatum, die ons voor debielen uitmaakte,mevr. van het hek voor tekenen, aardig mens.zat het laatste jaar in de klas bij mirjam,arjan,en vele anderen war ik de naam even niet meer van weet.

Drakenstein ULO MULO, 1971

Alhoewel het niet altijd even leuk was, Ik was 1 van de kleinste in de klas en had geen grote mond en was dus een dankbaar "plaag"onderwerp , blijven toch de leuke dingen hangen.

Alhoewel het niet altijd even leuk was, Ik was 1 van de kleinste in de klas en had geen grote mond en was dus een dankbaar "plaag"onderwerp , blijven toch de leuke dingen hangen. Achteraf denk je: hoe hebben we dat kunnen doen. Dhr Faber (geloof ik) draaide zich om naar het bord en naast hem spatte een sinaasappel kapot op het bord. Namen van leraren die ik verder nog weet zijn: Dhr Smit, Beltman, Ziere, Alles, Rebbers (Hoofd), Wijers, Maarleveld, Spong, Statema, Hek, Juffr. Hoekstra, Mensonides. De zaken die zijn blijven hangen zijn bv de dansles in het muzieklokaal en het typen bij schoevers op de hillevliet met het bijbehorende er naar toe fietsen. vooral het lange stuk langs de Oldegaarde, af en toe achter een brommer aan was wel leuk. Af en toe kom ik weleens iemand tegen waarvan ik denk: jou ken ik van school, maar dat is niet al te vaak. Nadeel was misschien ook wel dat ik een keer ben blijven zitten (in de 2e door een valpartij) en een keer van de B- naar de A-kant ben gezet en daarna dus een extra jaartje B gedaan heb om toch dat diploma te krijgen.

Drakenstein ULO MULO, 1963

?