Dr. W.G. Harrensteinschool

Sinnigvelderstraat in Weesp, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. W.G. Harrensteinschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. W.G. Harrensteinschool foto

Op Dr. W.G. Harrensteinschool vind je 34 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school was aan de overkant van mijn huis en dus heel dichtbij, Heb hier best een leuke tijd gehad.

De school was aan de overkant van mijn huis en dus heel dichtbij, Heb hier best een leuke tijd gehad. Ik mocht altijd buiten de schoolvakanties vrij omdat mijn vader op zee werkte.

Dr. W.G. Harrensteinschool, 1977

Woonde in de flat tegenover de school was binnen 1 minuut op school.

Woonde in de flat tegenover de school was binnen 1 minuut op school. Ben 6 jaar lang het Haasie geweest;-) was 1 van de weinige kleurlingen, samen met Moursel en Raymond Cairo, in de klas. Wij waren toen nog uniek.... Leuke tijd **********ste vrienden destijds:Rene Heins en Theo Vink. Tegenwoordig woonzaam in Zaanstad waar ook Wiebe de Graaf woont. Ben nu zelfstandig ondernemer. Iets wat tijdens de cito toets helemaal niet naar voren kwam....

Dr. W.G. Harrensteinschool, 1972

Het oude noodgebouw met drie lokalen en in elke lokaal 2 klassen, de overstap naar de nieuwe school, het stenen gebouw en voor een 11 jarig mannetje zeer groot gebouw.

Het oude noodgebouw met drie lokalen en in elke lokaal 2 klassen, de overstap naar de nieuwe school, het stenen gebouw en voor een 11 jarig mannetje zeer groot gebouw. En dan niet te vergeten dhr. Stobbe en het schoolreisje naat Terschelling.

Dr. W.G. Harrensteinschool, 1967

?