Dr. W.A.Visser 't Hooftschool

zomergemstraat 4 in Breda, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. W.A.Visser 't Hooftschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. W.A.Visser 't Hooftschool foto

Op Dr. W.A.Visser 't Hooftschool vind je 17 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezellige school.

Gezellige school. Zat hier t/m het laatste jaar dat de school bestond. Docenten: Meyvis, Brandes, Mannens. Andere (combi-)klasgenoten: Astrid Seen, Evelien, Ralph Bensch, Richard Gerritsen, Dwight Muntslag, Danielle... Meest genante herinnering: m'n vader die als begeleider mee zou gaan op een schoolreisje van mijn klas en op school verscheen met zo'n lelijke wollen muts met pluim. "Is dat jóuw vader???""Hij dééd het erom. Andere herinnering: op muizenjacht tijdens het overblijven. Heb onlangs een bedrijfstraining in het oude gebouw gehad: veel kleiner dan in m'n herinnering.

Dr. W.A.Visser 't Hooftschool, 1979

Juf meyvis 3e klas, van gendt 4e klas, Juf Brandt! 2e klas, Meneer Heersema , Meneer de Kruyijf In 1976 en 1977 op jeugdkamp "putven" chaam op de fiets naar toe , de fuiven (schoolfeesten).

Juf meyvis 3e klas, van gendt 4e klas, Juf Brandt! 2e klas, Meneer Heersema , Meneer de Kruyijf In 1976 en 1977 op jeugdkamp "putven" chaam op de fiets naar toe , de fuiven (schoolfeesten)

Dr. W.A.Visser 't Hooftschool, 1971

Schoolreis, fietsen naar de putven in Chaam.

Schoolreis, fietsen naar de putven in Chaam. Meneer de Kruiff speelde piano en ik moest heel wat psalmen uit mn hoofd kennen. We zaten niet echt in een lokaal maar aan de zijkant in een aparte ruimte. De fijnste basisschool jaren. Ik kwam hier Wilma in't Veld weer tegen. Klasgenoten waren o.a. Karin de Ridder en Caro Vos. Ik ben erg slecht in namen. Er was ook een tweeling die in een flat woonden (1 was Anita volgens mij) Ik ben een jaartje blijven zitten en haal dus namen doorelkaar, wel had ik dus het geluk dat ik twee keer naar Chaam mocht.

Dr. W.A.Visser 't Hooftschool, 1971

?