Dr. W.A. Visser 't Hooftschool

Zwaardvegersgaarde 31 in Den Haag, ( Toon op kaart )

288 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Dr. W.A. Visser 't Hooftschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 75
  • Schoolgenoten 288

Op Dr. W.A. Visser 't Hooftschool vind je 75 klassenfoto’s en 288 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 256

Samen met tweelingbroer Ron op...

Samen met tweelingbroer Ron op school. Juf Zwart werd Sieckman. Vooijs deed rijles. Gitaar schuren van Vooijs. Schoolvoetbal met Oldenkamp. Jos koens 1 jaar als leraar.

2002, Ben

Wat leuk dat steeds meer ex-kl...

Wat leuk dat steeds meer ex-klasgenoten zich melden. Ik vind het leuk om wat te lezen over jullie. Volgend jaar worden we allemaal 40. Is dit een reden om eens een keer te borrelen met elkaar?

2002, Hedy

School bestaat helaas niet mee...

School bestaat helaas niet meer en is van de aardbodem weggevaagd. Voetballen op het pleintje. De sigarenboer met heel veel snoep onder een plastic zeiltje. Juffrouw Eduard, Meester Sieckman, vogelnestje in klas 4 bij meester Oldekamp en we stonden toen in de krant (Het Vaderland?). Namen weet ik niet zo veel meer Brigitte ? daar heb ik weleens een paar keer tussen de middag gegeten (boterhammen met pinda kaas), Patrick Kraus, Joop IJpelder (voetballer), Conny Vink, Martin Kamphorst, Astrid Vlak, Peter den Held, Rene Gorrissen, Guy Letterie (zijn Opa had een camping nabij Zierikzee, rij er nog weleens langs en denk met genoegen terug aan die tijd) en natuurlijk het mooiste meisje van de klas Elvira van der Meijden.

2002, Deleted
?