Dr. Schaepman ulo

Bauerstraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

133 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. Schaepman ulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. Schaepman ulo foto

Op Dr. Schaepman ulo vind je 26 klassenfoto’s en 133 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zweers op de brommer.

Zweers op de brommer. De brommer van Zweers helemaal, en dan ook helemaal getecktyleerd samen met Edje Hietbrink. Kupers de congierge, en nog vele herinneringen meer!

Dr. Schaepman ulo, 1975

Gekomen in de tweede klas.

Gekomen in de tweede klas. M'n zus een klas hoger. Directeur Witjes (Engels) oei, van Noezel (Wiskunde) oei, oei (ik zie haar regelmatig in Arnhem/Presikhaaf)! En Knol die zei,"WAT WIL JE NOU EEN DISCUSSIE OF STRAFWERK!" Pieterse sproeide heel wat spug. Marianne Hermsen stak daarom een keer haar paraplu op in de klas. Pieterse draaide in de klas LP's met Duitse propaganda stukken. Favoriete klasgenoten waren Paul van Heertum en Eduward Eikhof. In een vrij uurtje gingen we naar het artilleriepark of naar park Sonsbeek. Jongens laat eens van je horen? Ha die Nanda, leuk dat je iets van je laat horen. Hoi Joost, het gaat je goed zo te lezen. Wie weet zien we elkaar een keer in Sonsbeek. Enne dat biertje staat vast!

Dr. Schaepman ulo, 1977

Ik zat op het turncentrum "Papendal" Zat bij Witjes in het pleeggezin.

Ik zat op het turncentrum "Papendal" Zat bij Witjes in het pleeggezin. Heb ook nog een tijdje verkering gehad met Edwin Vaassen. Zijn vader had toen een hotel t.o het sonsbeek. Wel makkelijk bij een leraar in huis. Moesten boeken lezen voor engels. ik heb toen de antwoorden van alle boeken gepakt uit zijn tas. Iedereen heeft die antwoorden overgenomen. Allemaal goeie cijfers voor engels natuurlijk. van Don (biologie, scheikunde) was een leuke vent, van Poorten ging vaak overspannen de klas uit, huilend, wel zielig achteraf.

Dr. Schaepman ulo, 1978

?