Dr Schaepman-School

Jan Ligthartstraat 9 in Kampen, ( Toon op kaart )

181 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr Schaepman-School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr Schaepman-School foto

Op Dr Schaepman-School vind je 20 klassenfoto’s en 181 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We hadden een grote klas van ongeveer 40 leerlingen, maar wel een leuke klas.

We hadden een grote klas van ongeveer 40 leerlingen, maar wel een leuke klas. Onze favourite leraren waren toch wel meester Bosman, meester Tadema en juffrouw van Mierlo. Enkele namen vind ik al terug, zoals Karin Huisman, Edwin Timmerman, Harrie Meeuwese. Ik heb nog een klassenfoto van klas 6. Wat ik me ok goed herinner zijn de speelkwartieren, waarin we altijd met de hele klas tikkertje speelden. Ook hardloopwedstrijden waren favoriet, vooral als we net uit de kerk kwamen, na oefenen voor het een of ander. Al die jaren is Ineke Hollander mijn vriendin geweest en we hadden veel lol met elkaar. Wil je me mailen, dan kan dat op *******************

Dr Schaepman-School, 1968

rozebottelstruiken achter de fietsenstalling, schaatswedstrijden, Herma die d'r naam in Hermien veranderde (vond ik heel wat).

rozebottelstruiken achter de fietsenstalling, schaatswedstrijden, Herma die d'r naam in Hermien veranderde (vond ik heel wat)

Dr Schaepman-School, 1968

Leuke school, kleine klas en daardoor erg gezellig.

Leuke school, kleine klas en daardoor erg gezellig. Goede herinneringen!!

Dr Schaepman-School, 1988