Dr. Ph.J. Hoedemakerschool

Van Vredenburghweg / Guntersteynweg in Rijswijk, ( Toon op kaart )

399 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. Ph.J. Hoedemakerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. Ph.J. Hoedemakerschool foto

Op Dr. Ph.J. Hoedemakerschool vind je 82 klassenfoto’s en 399 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Paula Taal hierboven zat bij mij in de klas.

Paula Taal hierboven zat bij mij in de klas. Rob Mos zat niet bij mij in de klas, maar herken hem nog wel met zn blonde koppie, volgens mij was ie vaak het pispaaltje toen. Noorderman vond ik een vreselijke leraar, ik was altijd het haasje omdat mijn broer in zijn klas een niet al te beste herinnering had achtergelaten. Verder zat ook alexander Hoornweg, Nellie Oostwouder, Ilonka Kraak, Rob Meppelink, Danielle Taverne, Linda vGulden etc in mijn klas. Mail me als je deze klas herkent. pe.bloemink apestaartje wanadoo punt enel

Dr. Ph.J. Hoedemakerschool, 1979

14 november 2003.

14 november 2003. Nog maar 1 naam te gaan. De rest compleet, netjes. Leuk. Marianne, jij was toch vriendin met Ineke van Haastert? Ik vind het jammer als mensen niets over zichzelf schrijven. Ben er wel benieuwd naar. En Sonja, het Leger des Heils? Het is leuk om het verschil in herinneringen te lezen: Dat van huwelijk van de Groot wist ik niet. Ik herinner me van haar alleen dat ELKE les de woordjes schriftelijk werden overhoord. Het klinkt ouderwets truttig, maar het hielp wel: alleen de eerste les had ik ze niet geleerd. Het gaatje van van der Mey werd (volgens hem) veroorzaakt door een kogel die achter zijn oor naar binnen was gegaan en vervolgens in zijn nek (een zeer puntige adamsappel) was blijven steken. Aan de Munck en Reitsma heb ik geen goede herinneringen. Door ruzies ben ik nog als eens van school gestuurd. Een keer met Peter de Mol? We hebben toen samen de 1e, de 2e Kamer bezocht en een rechtbank. Leerzame dagen (leerzamer dan sommige lessen). Van Ludenhoff heb ik voor mijn examen nog een boekje gekregen met een opdracht: für den (der?die?) einzigen neun. Op de MULO kwam ik er achter dat ik HELEMAAL niets met getallen heb: een 3 en een 5 voor destijds nog algebra en meetkunde. Dat laatste werd mondeling overhoord. De eerste vraag was (ik vergeet het echt nooit): teken eens een gelijkmatige zeshoek. En ik had al geen idee dat er zo iets bestond. Fysica kreeg ik later van Hans van de Graaf, net afgestudeerd en nog heel erg jong. Een paar jaar na het examen heb ik nog eens een reunie georganiseerd samen met Marga Baks en met Willem van Baren. Die was toen redelijk druk bezocht. Het was ook nog betrekkelijk eenvoudig iedereen terug te vinden. Dat zal nu een stuk lastiger zijn. Helaas is Willem een paar jaar geleden overleden. Een van de klassen compleet. Sorry Toon (volgens mij werd je toen Toni genoemd), ik wist je naam niet meer. Maar dat van die zwager van Zwart wist ik nog wel.

Dr. Ph.J. Hoedemakerschool, 1967

Ik heb wat scholen doorlopen voordat ik hier kwam.

Ik heb wat scholen doorlopen voordat ik hier kwam. Kan dus "uit ervaring" zeggen dat dit de leukste school was.

Dr. Ph.J. Hoedemakerschool, 1980

?