Dr. M.M. den Hertogschool

Amalia van Solmsstraat 5 in Den Haag, ( Toon op kaart )

248 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. M.M. den Hertogschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Dr. M.M. den Hertogschool foto

Op Dr. M.M. den Hertogschool vind je 52 klassenfoto’s en 248 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vooral Bertje Boerman kan ik mij nog goed herinneren! 1 van mijn eerste liefdes.

Vooral Bertje Boerman kan ik mij nog goed herinneren! 1 van mijn eerste liefdes. Hij werkte in zijn vrije tijd bij een groenteboer. De klas was ingedeeld in "opleiding" en "niet-opleiding" hetgeen ik raar vond die tweedeling.

Dr. M.M. den Hertogschool, 1967

Stiekum zwartwit kopen bij de drogist.

Stiekum zwartwit kopen bij de drogist. Knikkertijd, elastieken en slagbal op het schoolplein. De eindmusicals in klas 5, Disco in Doedorp (Sjaak als agent en met een kinderwagen?) en De Spettershow in klas 6. Favoriete leraar en leraressen? Meneer van Olden (4e en 6e klas èn de blokfluit-lessen!), Juf Alinda (handwerken) en Juf Woelderink. Heel veel (buiten)gespeeld en opgetrokken met Judith, Chantal, Mirelle en later met Marleen en Anja. Ik kan me ook nog herinneren dat we opgesplitst werden in de laatste klas en naar de Heemskerk mavo moesten verhuizen... Hoop dat er een keer een reunie komt!!!

Dr. M.M. den Hertogschool, 1980

mw.

mw. krassenburg (vogels) was mijn lievelingsjuf. Meneer Bal, congierge ook. Mijn vriendin was oa, Diana Touw, en Ida Okkerse

Dr. M.M. den Hertogschool, 1972

?