dr martin luther king school

operaweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

146 scholieren

Bekijk de volledige pagina van dr martin luther king school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 146

Op dr martin luther king school vind je 26 klassenfoto’s en 146 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 131

Knikkeren op het schoolplein. ...

Knikkeren op het schoolplein. Met het busje naar de schooltandarts....eerste zoentje. 'k Ben na de vierde (in 1974) vertrokken naar het noordan van het land.

2003, Deleted

leuke school leuke leraren en ...

leuke school leuke leraren en een hele leuke klas leukste leraar vond ik van dusschoten silvia ,margreet ,lonneke ,diana ,belinda ,paul,tjakko,dat zijn er zo een paar die ik nog weet .mijn broer zat drie klassen hoger als ik zijn naam was remco,hij is later naar de koppel gegaan en in 1983 verongelukt samen met mijn vader

2003, Deleted

Wij zaten nog op de Verdiweg. ...

Wij zaten nog op de Verdiweg. Loes Knol, Ingeborg Langemans, Willie van de Belt ,Marjan Groenevelt, Wilfred Malcorps, Fransje Punt, Robbie Ploeg, Ronald Cordes, Yolanda Franke, Nettie van Keulen, Peter de Ruijter, Robert de Winter, Peter Stolk Willie en Doddy Kepel, Johnie Ton, en ja, ook de naam Marion Winterswijk zegt me wel wat. Een heerlijke jeugd met de Beatles en de Stones, meidenvangertje, keetschoppen, meester Allers, vangbal.

2003, Dirk
?