Dr Maarten Lutherschool

Mr. J.B.Kanlaan 32 in Punthorst, ( Toon op kaart )

96 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Dr Maarten Lutherschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 96

Op Dr Maarten Lutherschool vind je 0 klassenfoto’s en 96 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 39

Wij waren altijd een hechte kl...

Wij waren altijd een hechte klas. Vriendinnen van toen waren Ina de Weerd (helaas uit het oog verloren), Marrie Balder, Tina Bouwhuis, Bea Hulst, Alita Krale, Alice Jansen, enz. Meester van Leeuwen die altijd heel streng was, maar best fijn les gaf. Nu nog kan ik me herinneren dat we de sommen altijd helemaal moesten uitwerken en niet zomaar een antwoord mochten opschrijven.

2003, Deleted

Combinatieklas; 2 jaar meeste...

Combinatieklas; 2 jaar meester Grobbe.... Busje uit Hoogeveen waardoor ik Rianne Jacobs heb leren kennen..

2003, Tiny

Van de lagere school kan ik me...

Van de lagere school kan ik me nog veel herinneren. Kleuterschool les gehad van juff Wijnbergen 2 jaar. De 1e klas van Juf Wigmans; klas 2 meester Koster; klas 3 meester Roozeboom; klas 4 meester Grobbe volgens mij klas 5 ook en klas 6 meester van Leeuwen. Ook alle vriendinnen zie ik nog steeds. Gerda Balder, Betty Hulst en Geesje Klein. Ben wel heel erg benieuwd hoe het de rest van de klas allemaal is vergaan. Misschien is het leuk om no eens een reunie te organiseren. Vindt je dit iets mail dan je adres naar mij. Emailadres staat in m'n algemene verhaal.

2003, Deleted
?