Dr M B van t Veerschool

Slotermeerlaan 160 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

224 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr M B van t Veerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 54
  • Schoolgenoten 224

Op Dr M B van t Veerschool vind je 54 klassenfoto’s en 224 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 136

koster167 at solcon meester v...

koster167 at solcon meester vd Hoek (met hoed en pijp). Daarna meester Wietsma. School aan de Molenwerf. Ouwe station Sloterdijk. Stokbrood halen bij het bakkertje net na de spoorwegovergang. Op hoogtijdagen gingen we "naar de dijk" (onder de snelweg door naar het woeste, onbekende land. Zwemles in het Sportfondsenbad. Oud papier onder de vloer van het gymlokaal.

2002, Peter

Leuk om het berichtje van Inez...

Leuk om het berichtje van Inez Helms ( mijn vriendinnetje in die periode ) te lezen. In 1959 zaten wij ( de hele club ) in de klas bij meester van Dorp. Van 19 t/m 24 juni 1961 waren wij op schoolkamp ( met de fiets ) naar jeugdherberg in Elst (Utr.) geweest met het opperhoofd van de school de dhr. Burggraaf. Inez het lijkt mij leuk om eens te ontmoeten.

2002, Deleted

Wie herinnert zich niet de spl...

Wie herinnert zich niet de splitsing naar Velserbroek... waardoor de leuke busreisjes van en naar Amsterdam verleden tijd werden.

2003, Janwillem
?