Dr. Kuyper Mavo

Huyterstraat in Delft, ( Toon op kaart )

167 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. Kuyper Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. Kuyper Mavo foto

Op Dr. Kuyper Mavo vind je 10 klassenfoto’s en 167 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meneer Rutgers, als hij begon te schelden klapte soms zijn bovengebit naar beneden.

Meneer Rutgers, als hij begon te schelden klapte soms zijn bovengebit naar beneden. Meneer Pranger (engels), een hele lieve man. Zijn vrouw overleed in het jaar dat hij onze klasseleraar was. Welke leraar (Andriessen?)at altijd pepermuntjes tijdens de les, hij brak ze altijd in 4 stukjes.

Dr. Kuyper Mavo, 1963

De Beer (dhr.

De Beer (dhr. Rutgers) was zeer teleurgesteld in mij. Als jongste van een groot gezin, leek het leren mij gemakkelijk af te gaan. Uitverkoren om via 2b naar 4a over te stappen. Helaas in de vierde klas spiekte ik bij Duits; Rutgers werd zo kwaad, dat hij mijn broers en zussen er bij haalden; immers zij waren, na verschillende doubleures beland op de handelavondschool en in de zaak van mijn vader. Frederique Hoekstra vond ik altijd een byzondere leerling; ging absoluut haar eigen weg. Rini Rotfusz (?) was een trouw vriendje in 1C, toen ik geveld was door de ziekte van Pfeiffer. Meester Eygenraam (?) was m.i. erg ingenomen met zichzelf en de leerlingen van het vrouwelijk geslacht. Ik herinner mij, dat ik hem een keer een mep heb gegeven. Ik meen in 2 B. ben benieuwd naar eventuele reacties.

Dr. Kuyper Mavo, 1963

Leuke tijd.

Leuke tijd. Samen met Walter de vroege onverslaanbaar tijdens de pauses achter het houten tafelvoetbalspel! Hele leuke herinneringen aan fantastische leraren (Duits, Nederlands).

Dr. Kuyper Mavo, 1972

?