dr. Kuijperschool

Stadhouderslaan in Schiedam, ( Toon op kaart )

113 scholieren

Bekijk de volledige pagina van dr. Kuijperschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

dr. Kuijperschool foto

Op dr. Kuijperschool vind je 53 klassenfoto’s en 113 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een jaartje maar.

Een jaartje maar. Heel veel vrijheid. Zat in één groep met de vijfde klas. Ken dus een aantal van de door Trees Butter genoemde meisjes. Trees zelf ook.

dr. Kuijperschool, 1970

Goede tijden op de kleuterschool bij juffrouw Van de Ree (ze was enorm lief Marjon! Hoe kom je erbij dat ze streng was?).

Goede tijden op de kleuterschool bij juffrouw Van de Ree (ze was enorm lief Marjon! Hoe kom je erbij dat ze streng was?). Ik kan mij de eerste dag nog zo goed herinneren: algeheel verraad! Voor altijd achtergelaten door moeders, maar het kwam allemaal goed.

dr. Kuijperschool, 1970

Ik zat op deze school gedurende de oorlog (1940-45) Mijnheer Bor had ik in drie klassen.

Ik zat op deze school gedurende de oorlog (1940-45) Mijnheer Bor had ik in drie klassen. Hoofdonderwijzer was v.d. Berg. In de oorlog tikte hij op de verwarming voor "luchtallarm". oen de duitsers onze school in beslag namen hadden we school op de Katholieke hool in de Nassalaan. Ook nog tijdelijk op school geweest in de Oranje Nassau school en de Groen van Prinsterenschool. Is hier iemand die dezelde jaren hier op school zat? Vader had Drogisterij in de Groenelaan. Ben ge-emigreerd naar Amerika in 1957 Woon nu in Lancaster PA. Ben getrouwd met een Amerikaanse vrouw. Heb drie dochters en een zoon en zeven kleinkinderen Nee, ik ben nooit "blijven zitten" Meester Bor ging met ons mee in de derde, vierde en vijfde klas. Voordat ik op de Kuijpschool zat ging ik naar een Kleuterschool in de Leliestraat met o.a. juffrouw Kieboom (tussen de Groenelaan en de Dwarsstraat) Later zat ik ook op de ambachtsschool voor twee jaar.

dr. Kuijperschool, 1937

?