Dr J.W. de Nooy

Rubenslaan 91 in Utrecht, ( Toon op kaart )

202 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr J.W. de Nooy, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Dr J.W. de Nooy foto

Op Dr J.W. de Nooy vind je 31 klassenfoto’s en 202 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De oorlogsverhalen van Dhr Pfaff.

De oorlogsverhalen van Dhr Pfaff.....!! Directeur was Wind (heb wegens thuis-omstandigheden zelfs nog paar maanden bij in huis gewoond!...verder geen commentaar hahaha)j _ a _ r a v e n at z o n n e t punt n l . Kom maar op met die reunie!

Dr J.W. de Nooy, 1976

veel lol gemaakt dus veel op de gang gestaan en melden bij dhr.

veel lol gemaakt dus veel op de gang gestaan en melden bij dhr. v. Rijswijk die dan veel strafwerk gaf! reaktie van Jaqueline leuk ik herken me zelf op de foto's roelien was mijn vriendin in die tijd Rita v.d. Horst kan ik me ook nog herrinneren en ook de andere namen komen me vaag bekend voor.

Dr J.W. de Nooy, 1962

Hoofd hr.

Hoofd hr. Rijswijk, Duits juffrouw Vlijm, en de mooie verhalen bij bijbelse geschiedenis en vaderlandse geschiedenis van Barend de Graaff. Ik herinner me nog namen Johan Schans, Niek Mosterd, Hannie van Grondelle wie help mij verder lijkt me leuk. Niet te vergeten Ruud Schuurman natuurlijk. De verhalen van leraar Bakker over de tijd dat hij in het Jappenkamp zat. Meneer Scotanis!!

Dr J.W. de Nooy, 1963

?