Dr. J.P. Thysseschool

Bram Streeflandweg 111 in Renkum, ( Toon op kaart )

117 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. J.P. Thysseschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. J.P. Thysseschool foto

Op Dr. J.P. Thysseschool vind je 9 klassenfoto’s en 117 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wel een beetje raar, bij mijn vader op school en zelfs in de klas.

Wel een beetje raar, bij mijn vader op school en zelfs in de klas... In de winter werd het plein een ijsbaan! Denk vaak terug aan klasgenootjes van toen!

Dr. J.P. Thysseschool, 1982

Wij liepen altijd vanaf de Doornenkampseweg over een paadje tussen de weilanden naar school en liepen dan langs de wei van "Woutje", een bruine pony.

Wij liepen altijd vanaf de Doornenkampseweg over een paadje tussen de weilanden naar school en liepen dan langs de wei van "Woutje", een bruine pony. Destijds bestond de omgeving van de school grotendeels uit weilanden en kon er nog gevoetbald worden op het veld achter "de berg" naast het schoolplein. In 1976 hing er boven het dorp een grote rookpluim waar ik vanaf de berg naar stond te kijken. Hoofdmeester de Vries kwam naast me staan en vroeg of er brand was. Ik zei dat ik dacht dat "de Zonneweelde" aan de Utrechtseweg in brand stond en de Vries begon te lachen en zei:" Zo, dat is knap als jij dat hier vandaan kunt zien". Tussen de middag ben ik even gaan kijken en bleek dat inderdaad "de Zonneweelde" in brand stond. Toen ik dat tegen de Vries vertelde zei hij:" Jij wordt later vast brandweercommandant." Ik vind het jammer dat hij er niet meer is, ik had hem graag willen vertellen dat hij jaren later nog gelijk zou krijgen ook.

Dr. J.P. Thysseschool, 1971

6 jaar lang een grote, gezellige klas.

6 jaar lang een grote, gezellige klas. Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn lagere school tijd: Klassewerk, musical Grease etc. Email: lindafilippo1969 "hete mail"

Dr. J.P. Thysseschool, 1975

?