Dr. J.P. Thijsseschool, MULO

Aucubastraat 3 in Den Haag, ( Toon op kaart )

165 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. J.P. Thijsseschool, MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. J.P. Thijsseschool, MULO foto

Op Dr. J.P. Thijsseschool, MULO vind je 80 klassenfoto’s en 165 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoofd van de school de heer Jousma.

Hoofd van de school de heer Jousma. Leraren: de heren Bloemhardt (biologie en Nederlands), v.d.Sande Aardrijkskunde en Engels), le Blanc (Frans), ten Hage (geschiedenis).

Dr. J.P. Thijsseschool, MULO, 1963

Moet ik nog even over nadenken! :-).

Moet ik nog even over nadenken! :-)

Dr. J.P. Thijsseschool, MULO, 1964

Ik weet heel weinig meer van die tijd.

Ik weet heel weinig meer van die tijd. Wij waren 1 van de laatste MULO klassen. Ik herinner LeBlanc met zijn mooie witte sportauto. Hagens die vreselijk gepest werd ondanks dat hij zo zijn best deed. Van de klasgenoten herinner ik mij alleen Petra v.d. Meer en dan nog een meisje uit de Vlierboomstraat, Rieki v.d. Vlist. Hans Stoof zat ook bij mij in de eerste en tweede klas. Ik herinner mij een examenfeest in de gymzaal, maar foto's? Halverwege ging het licht aan omdat er iets gebeurde wat blijkbaar niet hoorde in die tijd. Heeft iemand nog foto's uit die tijd?

Dr. J.P. Thijsseschool, MULO, 1965

?