Dr. J.P. Thijsseschool, MULO

Aucubastraat 3 in Den Haag, ( Toon op kaart )

170 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Dr. J.P. Thijsseschool, MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 80
  • Schoolgenoten 170

Op Dr. J.P. Thijsseschool, MULO vind je 80 klassenfoto’s en 170 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 182

Hoofd van de school de heer Jo...

Hoofd van de school de heer Jousma. Leraren: de heren Bloemhardt (biologie en Nederlands), v.d.Sande Aardrijkskunde en Engels), le Blanc (Frans), ten Hage (geschiedenis).

2002, Gerard

Moet ik nog even over nadenken...

Moet ik nog even over nadenken! :-)

2002, Deleted

Ik weet heel weinig meer van d...

Ik weet heel weinig meer van die tijd. Wij waren 1 van de laatste MULO klassen. Ik herinner LeBlanc met zijn mooie witte sportauto. Hagens die vreselijk gepest werd ondanks dat hij zo zijn best deed. Van de klasgenoten herinner ik mij alleen Petra v.d. Meer en dan nog een meisje uit de Vlierboomstraat, Rieki v.d. Vlist. Hans Stoof zat ook bij mij in de eerste en tweede klas. Ik herinner mij een examenfeest in de gymzaal, maar foto's? Halverwege ging het licht aan omdat er iets gebeurde wat blijkbaar niet hoorde in die tijd. Heeft iemand nog foto's uit die tijd?

2002, Yolande
?