Dr. J.P. Thijsseschool

Eikmanlaan in Utrecht, ( Toon op kaart )

282 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. J.P. Thijsseschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. J.P. Thijsseschool foto

Op Dr. J.P. Thijsseschool vind je 54 klassenfoto’s en 282 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een leuke tijd hier gehad.

Een leuke tijd hier gehad. Veel gelachen, gekeet en gevloekt op de leraren. Een paar namen van klasgenoten: Oscar Soes(t)bergen, een enorme Kiss fan (speelde zelf gitaar.) Mark Wilbrink, studeerde weg- en waterbouw op Versfelt MTS. Kitty Huntelaar, Claudia van Essen, Judith de Zeeuw, Rene Danen, Mike Rietveld, Karin Lievers. Robbie van Meerten (?), zijn vader had/heeft een fietsenzaak in Wittevrouwenwijk. Vooral de schoolreis naar Berlijn staat me nog bij. Wat een puinzooi gemaakt. Op onze kamer was alleen de wasbak nog heel (omdat hij goed vastzat). Jammer dat alles platgewalst is en er nu appartementen staan.

Dr. J.P. Thijsseschool, 1976

Redakteur van de schoolkrant geweest samen met Willem Geijssen; leuke periode meegemaakt op deze school.

Redakteur van de schoolkrant geweest samen met Willem Geijssen; leuke periode meegemaakt op deze school. Na enige contacten komen ook de meeste namen weer boven. Overigens is dit dezelfde school als de Dr. J.P. Thijsseschool voor MAVO, zoals die hier ook voorkomt.orzie

Dr. J.P. Thijsseschool, 1966

Was altijd lachen als Lautenslager's spugende stem door de speakers bralde.

Was altijd lachen als Lautenslager's spugende stem door de speakers bralde. Leuk schoolfeest in (toen nog) de Beesde in Bunnik.

Dr. J.P. Thijsseschool, 1969

?