Dr. J. Th. De Visserschool

Eenhoornstraat 4 in IJmuiden, ( Toon op kaart )

93 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. J. Th. De Visserschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 93

Op Dr. J. Th. De Visserschool vind je 22 klassenfoto’s en 93 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 74

Was in die periode nieuwbouw s...

Was in die periode nieuwbouw school, vlak achter de planetenweg waar ik woonde, dus alleen een poortje door en ik was op school. Eerste en tweede klas in het noodgebouw achter de HBS in de Eenhoornstraat. Namen: Hoek, Borst, Schotvanger, iets van Claidesdeel.... (was geloof ik 2e klas). Was een leuke school in een leuke buurt. Eén keer een ongelukje gehad op het schoolplien. Piet Budding schopte mijn vinger uit de kom, was een eng gezicht....Hahaha, wat een herinnering, maar ja, toen maakte dat indruk...

2003, Peter

Leraren:Borst, Hooghout, Salen...

Leraren:Borst, Hooghout, Salentijn, Dibbits? en een of andere inval juf met een gitaar.

2003, Deleted

Ik heb denk ik 3 maanden op di...

Ik heb denk ik 3 maanden op die school gezeten voor proef,maar wilde weer terug naar de Calvijnschool,Men Borst kan ik me herinneren,we zongen veel Joodse liedjes zoals;shalom chaffarien....Was wel een leuke school.

2003, Deleted
?