Dr. J. Th. de Visser (M)ULO

(Zie ook de Dr. J. Th. de Visser mavo) Zuidpolderstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

148 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. J. Th. de Visser (M)ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. J. Th. de Visser (M)ULO foto

Op Dr. J. Th. de Visser (M)ULO vind je 23 klassenfoto’s en 148 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het zijn enkel beelden die ik mij herinner.

Het zijn enkel beelden die ik mij herinner. Dhr. Enters (een redelijke leraar). Dhr. Sloot? (leraar Duits? Gelissen jij komt er nooit).Dhr.Kanters (Moest je voor uitkijken) Mevr. Klapwijk (een ietwat nerveus type). Dhr. Wolfers? (gaf geloof ik economie) Gaf Dhr. Graaf? les in frans? De zolder van de school was regelmatig onze verblijfplaats waar we dan door de concierge ook regelmatig weer uit getrapt werden. En ,ter geruststelling, voor het leraren korps: Ik ben goed terecht gekomen.

Dr. J. Th. de Visser (M)ULO, 1959

Dhr.

Dhr. Groenenweg, bijgenaamd de kale dhr. Kanters, waar iedereen bang voor was door zijn grote handen Dhr. de Graaf, bijgenaamd "de hamster". Ook niet te vergeten de heren Langejan en v.d. Sloot

Dr. J. Th. de Visser (M)ULO, 1960

Vele goede en leuke herinneringen aan deze schooltijd met leraren zoals Dhrn.

Vele goede en leuke herinneringen aan deze schooltijd met leraren zoals Dhrn. Enters, Kanters, de Graaf, Wolfers, Meulwijk (?), Roest, van t'Hof, de dames Geluk, Klapwijk

Dr. J. Th. de Visser (M)ULO, 1961

?