Dr. ir.C. Lelyschool

in Sliedrecht, ( Toon op kaart )

57 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. ir.C. Lelyschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. ir.C. Lelyschool foto

Op Dr. ir.C. Lelyschool vind je 13 klassenfoto’s en 57 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het enigste wat ik nog weet is mijn vriendin nancy de jong een hele leuke meid vroeger we hadden altijd ruzie met meneer bos ik weet ook nog wel dat ik op de gang zat voor straf en ik zat te ouwehoeren toen meneer bos kwam en mijn stoel onder mijn kont we

Het enigste wat ik nog weet is mijn vriendin nancy de jong een hele leuke meid vroeger we hadden altijd ruzie met meneer bos ik weet ook nog wel dat ik op de gang zat voor straf en ik zat te ouwehoeren toen meneer bos kwam en mijn stoel onder mijn kont weg trok oei dat deed zeer. owja wie heeft er een klassefoto. dat wordt lachen

Dr. ir.C. Lelyschool , 1981

Wat een lol hebben we gehad op deze school met Petra prins en angeliqeu we hebben alles gedaan wat god verboden heeft ook na de school samen met onze vriendjes Arie en Jos in de auto van Jos!!!!!!! Ben nu een (brave) getrouwde vrouw met 1 dochter.

Wat een lol hebben we gehad op deze school met Petra prins en angeliqeu we hebben alles gedaan wat god verboden heeft ook na de school samen met onze vriendjes Arie en Jos in de auto van Jos!!!!!!! Ben nu een (brave) getrouwde vrouw met 1 dochter. We hebben een eigen bedrijf JODENA pijpleidingen in papendrecht dus druk zat en werk ook nog 20 uur erbij ga maar door.... dus petra mocht je dit lezen toevallig nmatenazo'n apegeval wndo en de rest weet je wel denk ik.

Dr. ir.C. Lelyschool , 1975

Klein klasje, Pech in de 5de en de 6de Bos als leraar, super streng.

Klein klasje, Pech in de 5de en de 6de Bos als leraar, super streng. Herinner me nog een keer dat alle meiden het oogpotlood van hun gezicht moesten halen. En wij vonden dat juist zo mooi.

Dr. ir.C. Lelyschool , 1974

?