Dr H Bavinckschool

Waltersingel in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

39 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Dr H Bavinckschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 14
  • Schoolgenoten 39

Op Dr H Bavinckschool vind je 14 klassenfoto’s en 39 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 29

Spelen in het Walterbosje, waa...

Spelen in het Walterbosje, waar nu de belastingkantoren staan. Bij vriend spelen in "het rooie dorp" en bij vrienden in "Berg en Bosch". In het Kristalbad de nieuwe juf bekogelen met denneappels. Vele verliefdheden...

2003, Peter

2e klas achter ger. kerk aan d...

2e klas achter ger. kerk aan de Jachtlaan. Juffrouw Scheer (ik zoek haar !!), de heer Boersma, Akkerman, Terpstra. Leerlingen: Dik Boersma, Lex en Lieneke Lelsz, Ruud Feefkind, Henk Ham (en zijn zus), Boele en Jaap Staal, Wout van 't Hof (en zijn zus), de zusjes Boor, ... Jansen, Hilde ..., de zusjes Post, Leo Marees,Minke ...,Margriet ....,Wilma ...Verder nog: Otto en Irene Verkerk !!

2003, Johan

Ik herinner me nog de heer Ter...

Ik herinner me nog de heer Terpstra; nu ik zelf al 33 jaar bij het onderwijs werk begrijp ik destemeer, dat de man een schande voor het onderwijs was. Hij hield geen orde; hij oefende terreur uit. Onbegrijpelijk, dat hij naderhand een baan kreeg aan een Pedagogische Academie.

2003, Deleted
?