dr. de Visser mulo

jacob van offwegenlaan in Rijswijk, ( Toon op kaart )

122 scholieren

Bekijk de volledige pagina van dr. de Visser mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

dr. de Visser mulo foto

Op dr. de Visser mulo vind je 25 klassenfoto’s en 122 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar 1,5 jaar op deze school gezeten.

Ik heb maar 1,5 jaar op deze school gezeten. Mijn foto van vroeger stamt uit die tijd. Het was een prima school, alleen deed ik er niet zo veel aan. Nederlands en Engels waren mijn favorieten. Dat leerde ik dus ook graag. Voor de andere vakken maakte ik weinig tijd. Dat heb ik later gelukkig allemaal ingehaald en alsnog diploma's gehaald. Er waren wat populaire meisjes in de klas die alles kregen. Ik niet dus. Maar ja, dat kon ook niet altijd. De heer van Nierop was natuurkunde leraar (volgens mij). Hij legde alles op het bord uit en als hij dan zelf een fout maakte zei hij: "herstellen,herstellen". Wij hadden er dan nog niks van gemerkt. De heer Mook van algebra was aardig en kon een behoorlijk rood hoofd krijgen. De heer Oosterwijk (?) van Engels zat zoals zovelen te roken voor de klas en was onverstoorbaar. Toch, door zijn toedoen begon ik Engels erg leuk te vinden omdat hij positief reageerde toen ik een goed cijfer had verdiend. Al met al kan ik toch terugkijken op een goede (korte) tijd op de dr. de Visser mulo.

dr. de Visser mulo, 1960

de derde '67/'68 en vierde '68/'69 waren toch erg leuk! we deden buiten schooltijd om zoveel met z'n allen.

de derde '67/'68 en vierde '68/'69 waren toch erg leuk! we deden buiten schooltijd om zoveel met z'n allen. (kleine)Hans H. weet je nog dat we op de mobylet van fred "crossten" en crashten?Je zat achterop bij mij.

dr. de Visser mulo, 1963

De laatste (examen-)klas bestond uit 8 meiden en 4 jongens, een gezellige club en veel plezier.

De laatste (examen-)klas bestond uit 8 meiden en 4 jongens, een gezellige club en veel plezier. Behalve dan met 'leraar' Augustijn die absoluut geen les kon geven, ik deed de engelse les daarom ook om en om: de ene keer buiten de klas en de andere erin.

dr. de Visser mulo, 1969