dr coronelschool

jac veltmanstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

180 scholieren

Bekijk de volledige pagina van dr coronelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 74
  • Schoolgenoten 180

Op dr coronelschool vind je 74 klassenfoto’s en 180 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 162

heb in de vierde klas bij mees...

heb in de vierde klas bij meester naber gezeten ,was toen nog geen hoofd van de school. In de zesde klas zat ik bij meester hartog. In de klas gezeten bij Andre ten Grotenhuis, Simon ? We waren gek van Ajax die toen aan de voor avond stond van de successen. Martin de Vries zijn vader had een sportzaak op de Amstelveenseweg.Het eten tussen de middag, soms die heerlijke pap met klonten daar ging de pauze wat hij moest opgegeten worden. Wel een hele leuke schooltijd gehad.Sinds kort contact met jeannette van faassen heel leuk we proberen iedereen van de klasse foto die bij haar naam staat op te sporen, wie weet wat daar uit voorkomt dus ex-klasgenoten meld je aan.

2002, Deleted

Zat in de klas bij juf Els Lui...

Zat in de klas bij juf Els Luinge, samen met o.a. Marieke Driessen en Martin Adema

2002, Frans

Ik zat daar op school toen Dhr...

Ik zat daar op school toen Dhr Naber nog directeur was en later toen Ans directrisse was. Ik weet nog de fysiotherapie van Marijke. Ik zat in de kleuterklas bij juf Gisella en Michelle, daarna heb ik les gekregen van meester Rob, daarna juf Saskia, meester Lex en meester Jan. Ik kan me nog schoolarts Ger herrinneren.

2002, Patricia
?