Dr Ce van Koetsveldschool

Vrijstaathof 50 in Den Haag, ( Toon op kaart )

5 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr Ce van Koetsveldschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr Ce van Koetsveldschool foto

Op Dr Ce van Koetsveldschool vind je 0 klassenfoto’s en 5 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school stond destijds in de Schalkburgerstraat.

De school stond destijds in de Schalkburgerstraat. Leuke tijd gehad op deze school. Ik denk met plezier eraan terug.

Dr Ce van Koetsveldschool, 1977

ik was een allemans vriend,en namen komen nu boven drijven van Piet Hut,Dick Colijn,Jan Dalmeier,meisje zoals Pieta Karsemeier,Irene de Vries,Sjoukje van Santen Eefje ? en Ria van Riel of Driel.

ik was een allemans vriend,en namen komen nu boven drijven van Piet Hut,Dick Colijn,Jan Dalmeier,meisje zoals Pieta Karsemeier,Irene de Vries,Sjoukje van Santen Eefje ? en Ria van Riel of Driel.En meester Middelkoop en meester Don, En voor de goede orde de school hete toen de Koningin Emma school.

Dr Ce van Koetsveldschool, 1948

vond het een hele leuke tijd, anders dan op de andere school, veel beter alleen somige dinge waren wel stom, heb er veel van geleerd vooral van meester hans van andere leeraren ook wel, maar anders.

vond het een hele leuke tijd, anders dan op de andere school, veel beter alleen somige dinge waren wel stom, heb er veel van geleerd vooral van meester hans van andere leeraren ook wel, maar anders

Dr Ce van Koetsveldschool, 1998

?