DR. Ariens scholengemeenschap

Weerdjesstraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

225 scholieren

Bekijk de volledige pagina van DR. Ariens scholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

DR. Ariens scholengemeenschap foto

Op DR. Ariens scholengemeenschap vind je 63 klassenfoto’s en 225 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leraar, zie inmiddels veel bekende namen voorbij komen.

Leraar, zie inmiddels veel bekende namen voorbij komen. Heb een mooie tijd gehad met de leerlingen. Hoop ooit nog wat mensen bij een reunie te zien. en leuke herinneringen te delen. Ben al lang geen leraar meer. Heb een nieuw leven gevonden als ICT manager.

DR. Ariens scholengemeenschap, 1981

Frater Ferdinand was directeur en reed in een blauwe Fiat 850.

Frater Ferdinand was directeur en reed in een blauwe Fiat 850. Straffen kon hij als de beste. Keuze uit drie: 100 maal vermenigvuldigen, b.v. 257 * 257 en vervolgens verder. Avond naar de knoppen. Of een schop of een klap. Bij de schop kon je nauwelijks meer zitten en bij de klap kreeg je een draai om je oren die als je thuis was nog te zien was. Meester Nijs was een aardige leraar en Van Noesel speelde meestal handbal bij gym. Niet verwonderlijk.

DR. Ariens scholengemeenschap, 1967

Oude school was gevestigd aan de Klarendalseweg in Arnhem met een dependance aan de (ik denk) Weverstraat in Arnhem.

Oude school was gevestigd aan de Klarendalseweg in Arnhem met een dependance aan de (ik denk) Weverstraat in Arnhem. De gymleraar van Noesel kan ik mij goed herinneren was ook handbalkeeper Ned. eftal. Ik zat op het gebouw aan de Klarendalseweg ook wel genoemd de school met het zwarte hek.

DR. Ariens scholengemeenschap, 1968

?