Dr. Anton Philips MULO

Kerklaan in Rijswijk, ( Toon op kaart )

169 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. Anton Philips MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. Anton Philips MULO foto

Op Dr. Anton Philips MULO vind je 52 klassenfoto’s en 169 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De jongste en de kleinste van de klas.

De jongste en de kleinste van de klas. Via Hr. van Dijk lid geworden van KorbalVer. Rijswijk. Het snoepwinkeltje op de hoek van de Lindelaan. Eerste danslessen op deze school.

Dr. Anton Philips MULO, 1960

De Philips was een goede school in zo'n mooi oud gebouw.

De Philips was een goede school in zo'n mooi oud gebouw. Sfeervol, overzichtelijk, degelijke opleiding. Een verademing als je het vergelijkt met toen het ROS en nu de schoolfabrieken met 2000 leerlingen en meer. Prachtige jaren gehad. Veel muziek en sport. Veel gelachen en in meerdere opzichten veel geleerd. De 60er jaren waren uniek. De veranderingen in de muziek gingen razendsnel, net als het modebeeld. Rock&roll, twist, soul, (neder)pop, countryrock. Van strakke soulkleding tot hippiekleding. Volleybaltoernooien in de Marimbahal, schoolfeesten, Vliegermolen, Kink, Raadhuiskelder. Waar blijft de reunie! Ik kan heel moeilijk namen onthouden. Naarmate de lijst op deze site groeit, komen stukje bij beetje de gezichten en de namen weer bij elkaar. Heel blij ben ik daarom met de bijdragen van o.a. Richard van Kaldekerken, Nel Hesse en Lydia de Boorder. Ik was een aantal namen kwijt, maar heb ze nu weer in beeld.

Dr. Anton Philips MULO, 1964

Heel veel gelachen, niet zo veel geleerd! Leraren Kaas, Schuurmans, Regeer, Burger, Jurriaan Koole en Saartje, lerares frans.

Heel veel gelachen, niet zo veel geleerd! Leraren Kaas, Schuurmans, Regeer, Burger, Jurriaan Koole en Saartje, lerares frans. Rob Tiemens, Han van Soldt, Astrid Fenijn, Henri Struijk, Adrie Saaijer?

Dr. Anton Philips MULO, 1962

?