Dr. Anton Philips MAVO

Vermiljoenstraat in Rijswijk, ( Toon op kaart )

263 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. Anton Philips MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. Anton Philips MAVO foto

Op Dr. Anton Philips MAVO vind je 57 klassenfoto’s en 263 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Beste schooltijd ooit!! Driftbuien dhr.

Beste schooltijd ooit!! Driftbuien dhr. Regeer Meisjes vooraan bij Mahabier. Fantastische wiskundeleraar, dhr. Mojet. Mail: maxatgeerdesdotenel. De schoolreisjes waren ook altijd fantastisch. Shetland Ponypark waar Arjan Brouwer ineens opdook in het onderwateraquarium. En in Luxemburg gebeurde ook het 1 en ander. Veel plezier gehad met Rob van Mil (laat wat van je horen), Hans Korperaal, Rene van Langerak. Wie was er ool alweer bij de seance onder de brandtrap op de Schaapweg? Vreemde resultaten!?!

Dr. Anton Philips MAVO, 1974

Ik heb een erg leuke tijd gehad ondanks de wat te strenge regels.

Ik heb een erg leuke tijd gehad ondanks de wat te strenge regels. Wel jammer dat veel mensen hier op deze site ophouden met mailen na 1 keer. Ik vind het leuk om eens wat bij te "typen" in dit geval.

Dr. Anton Philips MAVO, 1981

Mijn 1e dansles, vele vrienden, een schreeuwende Regeer, "het rijk van Mahabier", het hondje van de engelse leraar, de valse piano en de vele teksten van The Beatles maar vooral Het Land van Maas en Waal.

Mijn 1e dansles, vele vrienden, een schreeuwende Regeer, "het rijk van Mahabier", het hondje van de engelse leraar, de valse piano en de vele teksten van The Beatles maar vooral Het Land van Maas en Waal. Heel veel gelachen met Richard, Erik en Ilona.

Dr. Anton Philips MAVO, 1979

?