Dr. Aletta Jacobsschool

Lekstraat 37 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

178 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. Aletta Jacobsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. Aletta Jacobsschool foto

Op Dr. Aletta Jacobsschool vind je 42 klassenfoto’s en 178 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me herrinneren dat we een aardige geschiedenis lerares hadden en kent iemand juffrouw Stam nog , die heeft me werkelijk gesteund, door het examen heen te komen.

Ik kan me herrinneren dat we een aardige geschiedenis lerares hadden en kent iemand juffrouw Stam nog , die heeft me werkelijk gesteund, door het examen heen te komen. Mijn beste vriendin was Annelies van Piggelen, waar ik tot op heden nog kontakt mee heb. De zang lerares was ook aardig, ik herrinner me nog dat we als afscheidslied "When Israel was in Egypt Land" gezongen hebben in vier stemmen

Dr. Aletta Jacobsschool, 1963

Ik zat in de klas van Juffr.

Ik zat in de klas van Juffr.Meinderink en heb op die school ook eindexamen gedaan. Veel lol gehad, vooral met Elly de Gelder , Lily Blaauw, Else Jansen en ook met Irma v.d. Zee.

Dr. Aletta Jacobsschool, 1955

Wat ik herinner is dat het een meisjesschool was en de jongens zatten er precies naast.

Wat ik herinner is dat het een meisjesschool was en de jongens zatten er precies naast. Zodra de jongens school uitgang zat iedereen naar buiten te kijken. Mijn naam toen was Nettie (niet Jeannette)

Dr. Aletta Jacobsschool, 1954

?