Dr. Aletta Jacobs College (zie ook Dr Aletta Jacobs Lyceum)

Nieuweweg 4 in Hoogezand, ( Toon op kaart )

1590 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. Aletta Jacobs College (zie ook Dr Aletta Jacobs Lyceum), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Dr. Aletta Jacobs College (zie ook Dr Aletta Jacobs Lyceum) foto

Op Dr. Aletta Jacobs College (zie ook Dr Aletta Jacobs Lyceum) vind je 114 klassenfoto’s en 1590 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voetballen in de kuil, kloppen in de kantine en die lekkere gevulde koeken.

Voetballen in de kuil, kloppen in de kantine en die lekkere gevulde koeken. Mijn beste maten waren, Koos Bos, Arnold Dijkgat en Martijn Knook. Ik zou graag weer eens contact met Koos willen hebben, mail me als een van jullie weet waar ik hem kan bereiken. Oh ja, en niet te vergeten. Ik heb de eindexamenspeech van Jonker nog gehaald :-)

Dr. Aletta Jacobs College (..., 1982

Schoolreizen, feestjes en de tussenuren die altijd grote lol waren.

Schoolreizen, feestjes en de tussenuren die altijd grote lol waren.

Dr. Aletta Jacobs College (..., 1986

Hansnudatweerbos op de bekende hot enzo punt enel.

Hansnudatweerbos op de bekende hot enzo punt enel.Ik ben op zoek naar willy Sanders, Leo van der Ploeg Peter Sagel en al die anderen waarvan ik nu even niet op de naam kan komen. Leukste lessen Scheikunde van hoe heeette die baardmans ook alweer, De altijd aanwezige leeraar Frans Treibels of zo, wat hebben we het die man moeilijk gemaakt. De juf van nederlands die een afleidend uiterlijk had. En de juf van maatschappijleer die we om de een of andere reden nooit een kans hebben gegeven. De feestjes op de school met de eeuwige slaatjes en drank in de spoelbak van de WC. Zou er nog steeds chips gekocht worden bij de AH in de pauze van school

Dr. Aletta Jacobs College (..., 1974

?