Dr. Albert Schweitzer

P.C. Hooftlaan in Sliedrecht, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dr. Albert Schweitzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dr. Albert Schweitzer foto

Op Dr. Albert Schweitzer vind je 28 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb de 1e,2e en 3e klas gedaan, toen zijn wij verhuisd naar de andere kant van Sliedrecht en ben ik naar de Plesmanschool gegaan.

Ik heb de 1e,2e en 3e klas gedaan, toen zijn wij verhuisd naar de andere kant van Sliedrecht en ben ik naar de Plesmanschool gegaan. Ik herinner mij van deze school heel weinig, wel de grote trap in de hal en dat je in de grote vakantie een plant mee mocht nemen naar huis, ik mocht de hamster meenemen en helaas heeft die de grote vakantie niet overleeft bij mij. Zielig he? Ik weet wel dat in bij meneer de Groot in de klas heb gezeten.En bij Ellen van Andel.

Dr. Albert Schweitzer, 1972

In klas 6 gaf mijnheer van Soest les, hij rookte altijd een dikke sigaar.

In klas 6 gaf mijnheer van Soest les, hij rookte altijd een dikke sigaar

Dr. Albert Schweitzer, 1965

De leuke lessen van meneer PHillipsen.

De leuke lessen van meneer PHillipsen. In de vijfde klas verhuisde ik naar Dordrecht. Ik vond het heel erg om niet meer op mijn oude school te zitten, en miste mijn vriendinnetjes verschrikkelijk. Toen de zesde klas de afscheidsmusical gaf, werd ik ook uitgenodigd, en dat vond ik heel fijn. Mijn vriendjes op school waren, Ellen, Dick en Arja

Dr. Albert Schweitzer, 1969

?