Dorpsschool

Lijsterstraat 6 in Wolvega, ( Toon op kaart )

258 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dorpsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dorpsschool foto

Op Dorpsschool vind je 46 klassenfoto’s en 258 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klepperles van juffrouw Krediet.

Klepperles van juffrouw Krediet.

Dorpsschool, 1966

Juffrouw Krediet, bij haar hadden we planten en dieren in de klas.

Juffrouw Krediet, bij haar hadden we planten en dieren in de klas. Leerden we de namen van onkruid. Gingen we naar 't Fryske Gea en we hadden een zangkoor dat op ouderavonden optrad. Vriendinnen van die tijd waren vooral Jannie van Loon, Antje Groen, Hanneke Strikwerda en Anneke Breukelaar.

Dorpsschool, 1957

Les gehad van meester Jaap Oosterhof in de 5e en meester de Wilde in de 6e klas.

Les gehad van meester Jaap Oosterhof in de 5e en meester de Wilde in de 6e klas. Een van mijn vrienden toen was Paul Wouda, nu woonachtig in Liechtenstein. Wij hebben nog steeds kontakt en bezoeken elkaar regelmatig. Verder ook Henk Flederus,Henk Bloemhof, Herman Steenbeek e.a. Ik woonde aan het begin van de Merelstraat. Kijk ook naar de foto bij de Schipslootschool,reisje Gaasterland in 1953. Ik zat toen nog niet op deze school, maar ik heb foto ontvangen van Jan Wagter en met veel hulp van Johan Paulides e.a. de bijbehorende namen er bij gezocht en gezet. Op de reünie van KGV Arena op 24-01-2009 nog de "meisjes" Leddy Westerhof, Joke Gouma en Grietje Grafhorst ontmoet. Verder was klasgenoot en vriend Paul Wouda aanwezig. Was heel erg leuk. N.a.v. deze reünie is er op 25 september 2009 een reünie georganiseerd van de 6e klas uit 1957. Met 29 oudklasgenoten een zeer geslaagde dag gehad, daarna op 23 september 2011 en op 19 september 2012 en op 4 september 2014 en op 1 september 2016 is de volgende reünie.

Dorpsschool, 1956