Dongeschool

Dintelstraat 5 -7 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

696 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dongeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dongeschool foto

Op Dongeschool vind je 234 klassenfoto’s en 696 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Koppen, basketball op het plein met Piet Veenboer, Frits Barend, Freddie Muntenaar, verliefd op Anja, lekker mollig.

Koppen, basketball op het plein met Piet Veenboer, Frits Barend, Freddie Muntenaar, verliefd op Anja, lekker mollig.

Dongeschool, 1953

Mooie herinneringen.

Mooie herinneringen..! Briefjes doorgeven in de klas, waarop stond met wie je verkering had of wilde, na school naar het Beatrixpark, op dakkies klimmen en met groepjes de buurt "onveilig" maken... Alfi, Maxim, Tommie, Arno, Mark, Jolies, Esther & Judith, Nicole en weet ik wie nog meer.. De nagels van juf Renfurm in je kin (de eerste jaren), Corrie Mes die ik jaren later nog eens tegenkwam met een groep kinderen in Artis, haha.. De "zwarte bende" van Maxim (daar MOEST je natuurlijk bijhoren ;), het gekonkel in de klas, zoenetikkertje op het schoolplein...toffe tijd.

Dongeschool, 1978

Ik heb de beste herinneringen aan deze school.

Ik heb de beste herinneringen aan deze school. Ik kwam van de Krekels net zoals de meeste van mijn klasgenootjes, en het was een hele nieuwe wereld. Mw Haage was onze eerste lerares, maar die verdween na een paar maanden naar Afrika. Verder herinner ik me van het onderwijzend personeel mw Calo, mw Eijgenraam, fuf de Wit en meester van de Vliet. De klasgenoten herinner ik me allemaal; zie voor de namen de geannoteerde klassefoto.

Dongeschool, 1968

?